Het juiste inkoopmoment vereist expertise

U kunt dit vergelijken met de aandelenmarkt, de hypotheekrente of nog eenvoudiger de ruwe olie prijs. Een goede timing van het inkoopmoment en de juiste inkoopstrategie keuze zijn daarom van groot belang.

In de afgelopen periode ontwikkelde de ruwe olieprijs als volgt:

De elektriciteit- en gasprijs wordt naast vraag en aanbod bepaald door vele andere factoren zoals de ontwikkeling van wereldwijde energiemarkten, geopolitieke ontwikkelingen, CO2 prijzen en weersinvloeden.

Vragen die kunnen rijzen zijn: Wanneer moet ik instappen of wanneer juist niet? Welk product en welke inkoopstrategie past het beste bij mijn bedrijf? Dit zijn relatief complexe vragen die expertise van verschillende (deel)markten en producten noodzakelijk maakt.

Wij zijn u graag van dienst

Wij helpen u bij het verlagen van de energiekosten en verduurzaming. Wij regelen alles zo goed mogelijk en snel mogelijk voor u!

Onze rol namens u

Contractonderhandelingen zijn van groot belang voor de totstandkoming van een marktconforme prijs voor elektriciteit en gas. Energy Focus houdt scherp in de gaten dat u niet te veel betaalt voor uw energiecontract bij uw energieleverancier. Wij stellen u alvast scherpe leveringstarieven en goede leveringsvoorwaarden in het vooruitzicht. Mede door onze onafhankelijke positie, aanwezige expertise en onze slagkracht zijn wij in staat op professionele wijze de contractonderhandelingen te voeren.

Uitstekende resultaten energie inkoop

De door Energy Focus uitgevoerde individuele- en collectieve inkooptrajecten hebben in de afgelopen jaren geleid tot besparingen oplopend tot 30% op de energiekosten van onze klanten.

Wat is mijn voordeel als ik klant word?

Energy Focus heeft voor haar klanten significante kostenverlagingen gerealiseerd. Echter, daar hield het niet bij op. Wij bieden onze klanten een full-service aanpak waarmee we u volledig ontzorgen op energie gebied. Wilt u inventariseren wat uw voordeel is? Vraag dan onze geheel vrijblijvende Energiescan aan.

Contact opnemen

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied. Wij zijn een onafhankelijk energie adviesbureau met veel ervaring in de complexe energiemarkt en zijn een schakel tussen u als ondernemer en energieleveranciers.