Producten energiemanagement

Hieronder een overzicht van de producten die wij aanbieden en wat het u direct al kan opleveren.

Dashboard

Wekelijks of maandelijks dashboard waarin wij helder feedback geven over uw energievraag en uw meer of minder verbruik ten opzichte van uw normaal verbruik.

Energiescan

De Energie Scan geeft een eerste inzicht in besparings- mogelijkheden voor energieverbruik. Snelle doorlichting met ideeën voor (energie-) maatregelen.

Energieonderzoek

Een energieonderzoek is uitbreiding van de energiescan. Geeft u inzicht in besparingsmogelijkheden en de bijbehorende businesscases. Voldoet aan eisen EED-rapportage.

Energie-management

Structureel inzicht in verbruik, kosten en besparingen. Via monitoring inzicht in het totaal energieverbruik, deelverbruiken en de daaraan gerelateerde bedrijfskosten.

Power Quality Scan

Een Power Quality Health Check om de kwaliteit van de elektrische spanning en stroom te controleren. Storingen en defecten aan apparatuur kunnen worden voorkomen als de power quality goed is.

Thermografie scan

Met een geavanceerde thermische camera worden opnamen gemaakt van objecten en of installaties.

Thermografie-onderzoek

Thermografiescan scan, inclusief rapportage en advies

Wij zijn u graag van dienst

Wij helpen u bij het verlagen van de energiekosten en verduurzaming. Wij regelen alles zo goed mogelijk en snel mogelijk voor u!

Energie monitoring

U zoekt manieren om meer controle te krijgen en te houden over uw energiebehoefte? Dat begint met inzicht in uw energieverbruik door energiemonitoring.

Inzicht

Energiemonitoring is een onmisbaar hulpmiddel om inzicht te krijgen in het hoe, wat, waar en waarom van uw energievragen. Het vormt een belangrijk gereedschap om quick-win energiebesparingen te realiseren, energieverspilling te visualiseren en de effecten van uitgevoerde maatregelen te beoordelen.

Voorbeelden Inzicht Verbruik (PDF)

Energierapportages

Een monitoringsysteem bestaat uit meetinstrumenten voor elektriciteit, gas, water en/of andere relevante grootheden, gekoppeld aan een systeem om de meetdata tijdelijk op te slaan en periodiek te verzenden naar een database. Vanuit deze database worden de gemeten energiewaarden door de software van Energy Focus omgezet naar managementrapportages. Via internet zijn deze energierapportages 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Vragen?

Wilt u snel antwoord op uw vraag? Ons team van energie professionals staat voor u klaar!

Contact opnemen

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied. Wij zijn een onafhankelijk energie adviesbureau met veel ervaring in de complexe energiemarkt en zijn een schakel tussen u als ondernemer en energieleveranciers.