De voordelen van een spoedaanvraag energie

U wilt zich als ondernemer volledig kunnen concentreren op al uw zaken. Daarom maken wij het regelen van een nieuwe elektriciteits- of gasaansluiting zo gemakkelijk mogelijk voor u. Indien u een spoedaanvraag energie indient, snel een bouwaansluiting of tijdelijke levering nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat alles zo goed en zo snel mogelijk voor u geregeld is.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag met al uw aanvragen. Indien gewenst kan onze speciale helpdesk uw aanvraag binnen 24 uur doorzetten naar een leverancier of uw netbeheerder, die uw verzoek vervolgens met hoge urgentie zal behandelen. De leveringsovereenkomst die u via ons afsluit kan ook eenvoudig verlengd worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als uw project onverwacht uitloopt.

Omzetten is eenvoudig

Ook het omzetten van uw (bouw)aansluiting is eenvoudig. Al bij uw energiecontract ontvangt u een ingevuld afmeldformulier. U hoeft alleen nog maar de einddatum in te vullen en het formulier getekend terug te sturen. Ons team van energie professionals staat voor u klaar!

Contact opnemen

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied. Wij zijn een onafhankelijk energie adviesbureau met veel ervaring in de complexe energiemarkt en zijn een schakel tussen u als ondernemer en energieleveranciers.