Laadoplossingen voor uw bedrijf 

Als bedrijf kunt u snel en eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, medewerkers, huurders en bezoekers. Naast extra service kunt u ook extra inkomsten genereren. Elektrisch rijden neemt in Nederland steeds sneller toe waardoor de vraag naar laadpunten sterk  toeneemt. Bijna elk automerk heeft tegenwoordig wel een of meerdere elektrisch aangedreven modellen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen uit verschillende laadoplossingen. U bepaalt welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie. Energy Focus helpt u bij het maken van de juiste leuze.

De voordelen van uw eigen laadoplossing op een rij:

  • Bied extra service aan uw klanten, huurders, medewerkers en bezoekers
  • Uw bedrijf is direct actief duurzaam bezig
  • U kunt uw eigen laad-verdienmodel hanteren en vergoedingen ontvangen
  • Met een laad-app kunt u automatisch profiteren van de goedkopere uren op de EPEX stroommarkt
  • U heeft keuze uit verschillende laadoplossingen
  • Met uw zonnepanelen installatie kunt u uw wagenpark direct met opgewekte zonnestroom opladen 

Wij zijn u graag van dienst

Wij helpen u bij het verlagen van de energiekosten en verduurzaming. Wij regelen alles zo goed mogelijk en snel mogelijk voor u!

Contact opnemen

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied. Wij zijn een onafhankelijk energie adviesbureau met veel ervaring in de complexe energiemarkt en zijn een schakel tussen u als ondernemer en energieleveranciers.