Wat u moet weten over EED Energie-audit

De EED Energie-audit is in 2015 wettelijk verplicht gesteld voor grotere bedrijven: > 250 medewerkers of een jaaromzet > € 50 miljoen euro én een balanstotaal > € 43 miljoen euro. Een energie-audit is een onderzoek naar het energieverbruik binnen uw bedrijf. Dit onderzoek geeft inzicht in de energiestromen binnen uw onderneming. Bijvoorbeeld hoeveel gas wordt er door uw bedrijf verbruikt voor verwarming of door industriële installaties. De EED Energie-audit moet iedere vier jaar worden uitgevoerd of worden geüpdatet.

Uit de resultaten van de EED Energie-audit volgt een opsomming van uit te voeren maatregelen. Maatregelen met een terugverdientijd van korter dan vijf jaar zijn verplicht om uit te voeren.

EED Energie-audit voor u uitvoeren

Energy Focus kan op professionele wijze de EED Energie-audit voor u uitvoeren. Ook kunnen wij u helpen met de uitvoering en coördinatie van de uit de audit voortvloeiende besparingsmaatregelen.

Neem contact op met onze energiespecialisten: 020 308 0870

Contact opnemen

Energy Focus helpt ondernemers met het verlagen en onder controle brengen van energiekosten door betere energie inkoop, vermindering van het energieverbruik en financieel-administratieve controles op energiegebied. Wij zijn een onafhankelijk energie adviesbureau met veel ervaring in de complexe energiemarkt en zijn een schakel tussen u als ondernemer en energieleveranciers.