icon

Individueel inkopen is complex

De elektriciteit- en gasprijs kan sterk schommelen. Op de groothandelsmarkt kunnen binnen een jaar zeer grote prijsfluctuaties optreden.

Het juiste inkoopmoment vereist expertise

U kunt dit vergelijken met de aandelenmarkt, de hypotheekrente of nog eenvoudiger de ruwe olie prijs. Een goede timing van het inkoopmoment en de juiste inkoopstrategie keuze zijn daarom van groot belang.

In de afgelopen periode ontwikkelde de ruwe olieprijs als volgt:


De elektriciteit- en gasprijs wordt naast vraag en aanbod bepaald door vele andere factoren zoals de ontwikkeling van wereldwijde energiemarkten, geopolitieke ontwikkelingen, CO2 prijzen en weersinvloeden.

Vragen die kunnen rijzen zijn: Wanneer moet ik instappen of wanneer juist niet? Welk product en welke inkoopstrategie past het beste bij mijn bedrijf? Dit zijn relatief complexe vragen die expertise van verschillende (deel)markten en producten noodzakelijk maakt.

iconLees meer over de energiemarkt

Onze rol namens u

Contractonderhandelingen zijn van groot belang voor de totstandkoming van een marktconforme prijs voor elektriciteit en gas. Energy Focus houdt scherp in de gaten dat u niet te veel betaalt voor uw energiecontract bij uw energieleverancier. Wij stellen u alvast scherpe leveringstarieven en goede leveringsvoorwaarden in het vooruitzicht. Mede door onze onafhankelijke positie, aanwezige expertise en onze slagkracht zijn wij in staat op professionele wijze de contractonderhandelingen te voeren.

Uitstekende resultaten energie inkoop

De door Energy Focus uitgevoerde individuele- en collectieve inkooptrajecten hebben in de afgelopen jaren geleid tot besparingen oplopend tot 30% op de energiekosten van onze klanten.

Wat is mijn voordeel als ik klant word?

Energy Focus heeft voor haar klanten significante kostenverlagingen gerealiseerd. Echter, daar hield het niet bij op. Wij bieden onze klanten een full-service aanpak waarmee we u volledig ontzorgen op energie gebied. Wilt u inventariseren wat uw voordeel is? Vraag dan onze geheel vrijblijvende Energiescan aan.

 
logo
Mijn Verbruik
Inloggen
Demo
Contact
Transistorstraat 104
1322 CH Almere
(020) 3080 870
(020) 3080 871
support@energy-focus.nl

Accountmanagers
Energy Focus Midsize Accounts BV © 2020  •  Algemene Voorwaarden
KvK 59572590  •  IBAN NL86ABNA0433999322  •  BTW NL853550013B01