icon

Gespreid inkopen

Inkoopstrategie

De energiemarkt is altijd in beweging, moeilijk voorspelbaar en ook complex. Daarom biedt Energy Focus u de mogelijkheid gespreid in te kopen op basis van een inkoopstrategie die specifiek op uw bedrijf is afgestemd. Deze inkoopstrategie bepaalt u zelf uiteraard met ondersteuning van de specialisten van de Energy Focus Market Desk.


Click producten

Met zogenaamde click producten kunt u in meerdere delen uw energie volume voor elektriciteit of gas inkopen. Bijvoorbeeld in 6 clicks (delen) voor een bepaald leveringsjaar uw gehele volume of juist een deel van het volume inkopen i.p.v. alles op 1 moment in te kopen. Gespreid inkopen betekent dus risico spreiden. Wanneer en hoe vaak u gaat inkopen is afhankelijk van uw inkoopstrategie. Uw inkoopstrategie is weer afhankelijk van het profiel van uw bedrijf. Bijvoorbeeld: budgetzekerheid (defensief profiel) of juist inspelen en kans maken op een lagere prijs (offensief profiel).


Energy Focus helpt u met het opstellen van de juiste inkoopstrategie voor uw bedrijf.


Market Desk

De experts van de Energy Focus Market Desk volgen de energiemarkt op dagelijkse basis en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op de (inter)nationale energiemarkt. Met deze kennis helpen wij u slimme inkoopbeslissingen te nemen en u te ondersteunen bij de inkoopstrategie die het beste bij uw bedrijf aansluit.


De Energy Focus Market Desk:


  • Adviseert u bij het opzetten van uw inkoopstrategie
  • Ondersteunt u bij het inkopen van energie
  • Informeert u over prijsschommelingen

 
logo
Mijn Verbruik
Inloggen
Demo
Contact
Transistorstraat 104
1322 CH Almere
(020) 3080 870
(020) 3080 871
support@energy-focus.nl

Accountmanagers
Energy Focus Midsize Accounts BV © 2020  •  Algemene Voorwaarden
KvK 59572590  •  IBAN NL86ABNA0433999322  •  BTW NL853550013B01